Alte Sporturi

Mesajul lui Eduard Novak dupa ce s-a vaccinat impotriva Covid-19

Sursă foto: https://www.facebook.com/EduardCarolNovak

Eduard Novak, noul ministru al Tineretului si Sportului, a primit in cursul zilei de miercuri prima doza din vaccinul administrat impotriva Covid-19.

“În calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, dar şi de sportiv, îi încurajez pe toţi cetăţenii, tineri şi sportivi, dar nu numai, să se înregistreze pentru vaccinare şi să se imunizeze, imediat ce vor avea această ocazie, să îi îndemne pe cei apropiaţi să facă acelaşi lucru, dar şi să conştientizeze importanţa acestui gest, mai ales pentru categoriile cele mai vulnerabile ale populaţiei: vârstnici şi bolnavi cronici”, a transmis Eduard Novak.

“Trebuie să fim responsabili pentru noi înşine, pentru cei din jurul nostru, să transformăm anul 2021 într-unul al speranţei, al revenirii la normalitate. Putem învinge pandemia, dacă suntem uniţi, dacă suntem mai atenţi la sănătatea noastră în general", a mai transmis fostul presedinte al Federatiei Romane de Ciclism.

In Romania arenele sportive sunt inchise de mai bine de zece luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Campania de vaccinare impotriva Covid-19 a debutat la finalul anului 2020, iar acum s-a intrat in etapa a 2-a a programului national de imunizare.Mesajul lui Eduard Novak dupa ce s-a vaccinat impotriva Covid-19