Inot

Robert Glinta si-a anuntat retragerea la doar 25 de ani

Sursă foto: https://www.facebook.com/RobertGlinta

Inotatorul Robert Glinta renunta la activitatea de inotator, desi nu are decat 25 de ani si inca multi ani inainte pentru inalta performanta.

"A venit timpul sa fac un pas inapoi de la inotul competitional. Prin suisuri si coborasuri, acest sport m-a invatat atat de multe si m-a facut cu adevarat sa cresc in fiinta umana mai evoluata de astazi. Fie ca este vorba de durere sau glorie, esec sau succes, suferinta sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplina, daruire, ambitie prin munca asidua pentru a atinge un scop si a depasi adversitatile si obstacolele, au crescut radacini adanci in mine care vor ramane in mine.

"Nimic nu ar fi fost posibil fara oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei joaca un rol urias si lasa o urma importanta in cariera si viata mea. Pentru ei, nu imi pot exprima suficient recunostinta. Toate amintirile frumoase si prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiunile sufletesti care depasesc viata de inot, ma fac sa simt ca am castigat mult mai mult decat niste medalii si trofee pe parcurs.

"Tuturor prietenilor si fanilor vreau sa va multumesc ca mi-ati aratat mereu sprijinul si ca ati crezut in mine indiferent de situatie. Resursele sunt epuizate si este timpul sa am grija de propria mea sanatate fizica, mentala, emotionala si spirituala, caci pana la urma sunt doar un om", a scris Glinta pe Facebook.

Robert Glinta este campion european la 100 metri spate in 2020 la Budapesta.

Acesta a ocupat locul secund in aceeasi proba la Abu Dhabi la Mondialele desfasurate in bazin scurt.



Robert Glinta si-a anuntat retragerea la doar 25 de ani