Inot

Mai bine mai tarziu decat niciodata. O televiziune din Romania transmite Mondialul de natatie

Sursă foto: https://www.facebook.com/frnpm/

A fost nevoie ca David Popovici sa devina primul campion mondial la natatie din istoria Romaniei pentru ca intrecerea de la Budapesta sa ajunga si pe micile ecrane din tara noastra.

Postul national transmite semifinalele si finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de la Budapesta

"Campionul mondial se vede la TVR! Astazi, de la ora 19:00, in studioul TVR 1, se vor discuta toate detaliile de la Campionatul Mondial de natatie, iar semifinalele cursei de 100 de metri liber, unde David Popovici este printre favoritii la aur, se vor vedea incepand cu 19:25.

Marea finala va fi maine, 22 iunie, tot pe TVR1, cu incepere de la ora 19:20", anunta postul national printr-o postare pe Facebook.

David Popovici va concura diseara, de la ora 19:31, in semifinalele probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de inot pentru seniori in bazin de 50 m, editia Budapesta 2022.

Calificat in penultimul act cu cel mai bun timp din serii, 47.60 secunde, David a fost repartizat in cea de-a doua semifinala si va concura pe culoarul al patrulea.Mai bine mai tarziu decat niciodata. O televiziune din Romania transmite Mondialul de natatie