Inot

Dus rece pentru nationala Romaniei la Mondialul de polo

Nationala de polo a Romaniei a fost bagata serios la apa de Italia, luni seara, in primul meci din cadrul Campionatului Mondial de Polo de la Barcelona.

Poloistii romani au pierdut fara drept de apel in fata Italiei, campioana mondiala si olimpica, scor 4-10, peninsularii dominand categoric prima si ultima repriza cand de altfel s-a facut si diferenta.

Negrean, Chioveanu, Matei si Diaconu au marcat golurile Romaniei intr-un meci care trebuie uitat cat mai repede de tricolori.

La finalul meciului antrenorul Vlad Hagiu nu si-a putut ascunde tristetea pentru infrangerea suferita.

"Este pacat si sunt trist pentru ca am fost la egalitate cu ei in reprizele a doua si a treia. Avem multi jucatori debutanti si am inceput mai slab. Normal era sa pierdem la o diferenta de doua sau trei goluri in fata campioanei olimpice", a declarat Hagiu la Dolce Sport.

Romania intalneste Kazahstan, miercuri, de la ora 18:30, iar sambata de la 15:15 tricolorii dau piept cu Germania. Primele trei din Grupa D se califica mai departe, cu mentiunea ca prima clasata merge direct in sferturi, iar ocupantele locurilor doi si trei joaca playoff cu locurile similare din Grupa C.



Dus rece pentru nationala Romaniei la Mondialul de polo