Inot
 

Bazin olimpic de inot si polo inaugurat de CS Dinamo

Ministerul Tineretului si Sportului a inaugurat, luni, noul bazin olimpic de inot si polo "Tolea Grintescu" din incinta Bazei Sportive CS Dinamo, constructie care a costat Guvernul Romaniei aproximativ 10 milioane de euro.

"Eu sunt foarte fericita ca am putut inaugura acest bazin la clubul Dinamo, unul de elita pentru sportul romanesc. Este clubul de unde multi sportivi au plecat si au excelat in marea performanta.  Important este ca sportivii pot sa vina si sa se pregateasca in conditii extraordinare pentru marea performanta”, a declarat Gabriela Szabo, ministru al Tineretului si Sportului, informeaza Mediafax.

De asemenea prezenta la ceremonia de inaugurare, Camelia Potec, presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon, a spus ca noua constructie obliga sportivii romani la performanta.

"Pe noi ne bucura inaugurarea acestei piscine olimpice. Acum suntem datori, atat noi ca federatie, cat si clubul Dinamo, cu rezultate. Pentru ca uitati-va ce conditii sunt”, a spus Potec.

Aceasta a mai subliniat si faptul ca in noul bazin se vor putea desfasura si competitii de inot sincron.

Prezente la eveniment, Anca Patrascoiu, prima medaliata olimpica a natatiei romanesti, si Carmen Bunaciu, medaliata la Campionatele Mondiale, au primit plachete omagiale din partea Clubului Sportiv Dinamo.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Bazin olimpic de inot si polo inaugurat de CS Dinamo