Inot

Romania nu a rezistat in fata Italiei la Campionatul European

Nationala de polo a Romaniei a intalnit astazi de la ora 17:00 puternica echipa a Italiei in a doua partida din Grupa A la Campionatul European de la Budapesta. Vedeti mai jos desfasurarea partidei gol cu gol. In polo meciurile se disputa pe intinderea a patru repriza a cate 8 minute de joc efectiv fiecare.

Final Romania - Italia 4-9 

Repriza 4: 4:07 Al doilea gol in meci pentru Mihnea Gheorghe dupa o interceptie a lui Cosmin Radu (4-8).

Repriza 3, 3:48 Mihnea Gheorghe inscrie cu un sut la vinclu si mai reduce din diferenta. Este un gol de moral pentru Romania.

Repriza 3, 4:09 Italia inscrie pentru 7-2 prin Luongo si meciul este scapat din mana de ai nostri.

Repriza 3, 4:37 Negrean primeste cartonasul rosu si este eliminat din joc pentru o duritate produsa in apa.

Repriza 3, 6:49 Inca un gol primit de echipa noastra. Figlioli a tras puternic din zona centrala si Italia se distanteaza la patru lungimi (2-6).

Repriza 3, 7:17 Ghiban este eliminat si Baraldi inscrie pentru 5-2 dintre doi poloisti romani. A fost un sut la coltul lung.

Repriza 2, 1:01 Nu reusisam sa scapam dintr-o noua situatie de inferioritate numerica si Giorgietti marcheaza de langa coltul scurt (2-4).

Repriza 2, 1:44 Gol cu mare sansa marcat de Radu. Mingea a intrat putin in poarta, dar a intrat (2-3).

Repriza 2, 2:36 Parada fabuloasa a lui Stoenescu, portar care respinge intr-o situatie de unu contra unu cu un adversar. Contraatacul italienilor a venit dupa o noua ratare in ofensiva noastra.

Repriza 2, 5:05 Aruncare de la 5 metri pentru Italia, penalty in polo, si Giorgetti marjoreaza avantajul azzurilor (1-3).

Repriza 2, 5:56 Chioveanu este eliminat si Italia profita din nou de omul in plus. Gol marcat de Fondelli din pozitie centrala.

Rerpriza 1, 3:49 - Schimb de pozitii intre Diaconu si Matei, iar acesta din urma restabileste egalitatea cu un sut in forta.

Repriza 1, 4:10 - Italienii profita de prima situatie de superioritate numerica si deschid scorul prin Giorgetti.

Repriza 1, 5:29 - Romania rateaza deschiderea scorului prin Diaconu. Acesta nu a reusit sa-l invinga pe portarul italian dintr-o lovitura de penalitate.

Romania a invins Georgia, luni, in prima partida, cu 11-6.

In continuare tricolorii vor mai intalni Muntenegru, Grecia si Rusia.

[news-108220]



Romania nu a rezistat in fata Italiei la Campionatul European