Inot
 

A supravietuit celei mai mari caderi intr-un val din istorie? (video)

Nu a trecut nici o saptamana dupa ce imaginile cu un surfer atacat de un rechin au atras atentia asupra pericolelor din sporturilor de apa, ca a aparut un alt clip de impact. De data aceasta, un surfer cade intr-un val urias, este tras in sus si azvarlit ca o coaja de copac. Cumva scapa.  

Niccolo Porcella (27 de ani) a patit acest lucru in Tahiti. In comunitatea surferilor se spune ca aceasta este cea mai mare cazatura intr-un val din istorie. Porcella a supravietuit.

In imagini se vede cum el cade de pe placa undeva spre baza unui val format foarte mare. Apoi, in loc sa treaca prin val in zona de siguranta din spate, surferul este tras in sus de forta valului si aruncat ca o creanga uscata in timp ce da o data din mana nu in apa ci in aer. Apoi este izbit de bariera de corali aflata la mica adancime. Cumva a scapat, dar cine a fost luat de un val de 2 metri vreodata in viata isi poate imagina cum este cu un val de 7 sau 10 metri. Sau mai bine nu. 

[news-114844]

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
A supravietuit celei mai mari caderi intr-un val din istorie? (video)