Hochei

Romania obtine a doua victorie la CM de hochei pe gheata

Sursă foto: facebook.com/romanianicehockey

Nationala Romaniei s-a impus, marti seara, in fata Serbiei, cu 4-1, in al doilea meci sustinut in cadrul Campionatului Mondial de hochei pe gheata, Divizia II - Grupa A, gazduit de Galati in aceasta saptamana.

In pofida rezultatului inregistrat la final, pe gheata meciul a ramas in cumpana dupa primele doua reprize, cand Romania avea un avantaj fragil (2-1).

Flinta a deschis scorul dupa 6:47 din pasa lui Nagy si zece minute mai tarziu Bocu l-a pus in pozitie de finalizare pe Georgescu pentru 2-0.

Sarbii au redus din diferenta in partea secunda prin Filipovic si meciul era inca deschis oricarui rezultat dupa ultima pauza.

Romania a marcat insa repede in repriza finala prin Biro dupa doar 37 de secunde, iar apoi Flinta si-a trecut in cont dubla consfintind rezultatul final.

Tricolorii invinsesera Belgia, cu 9-1, in primul meci, iar miercuri urmeaza partida cu Islanda, formatie care a pierdut impotriva Australiei, scor 2-3.

Australia, la fel ca si Romania, are doua victorii dupa primele doua zile si se anunta principala contracandidata a tricolorilor la promovarea in esalonul valoric urmator.

Belgia a invins Spania, cu 5-3, intr-o alta partida de marti.



Romania obtine a doua victorie la CM de hochei pe gheata