Hochei

Romania, infrangere la scor cu Ucraina la Campionatul Mondial

AE›i urmarit, in direct de la ora 19:00, debutul naE›ionalei Romaniei la Campionatul Mondial de hochei pe gheaE›a din Ucraina. Tricolorii au inceput turneul chiar in faE›a echipei gazda pe gheaE›a patinoarului Palace Druzhba din DoneE›k, iar la final gazdele s-au impus la scor dupa o a doua repriza in care au facut diferenE›a. VedeE›i mai jos cele mai importante faze ale meciului. Onlinesport.ro continua seria transmisiilor de la CM, luni, cand Romania va intalni Polonia de la ora 16:30.

Scor final: Ucraina - Romania 8-1 (1-0, 5-0, 2-1)

Final de partida. Romania debuteaza cu o infrangere la ediE›ia din acest an a Campionatului Mondial, Divizia I - Grupa B de la DoneE›k.

Min. 10/20 - Roman Blagy patineaza extraordinar si nu mult a lipsit ca pe langa puc sa-l trimita in poarta si pe Catrinoi. 8-1 pentru Ucraina.

Min. 16/20 - Olexander Materukhin penalizeaza o noua stangacie a defensivei noastre. Pucul a fost scos din spatele porE›ii pe sut si jucatorul cu numarul 17 de la ucraineni nu a iertat din poziE›ie centrala.

Min. 19/20 - GOL Romania. De 31 de secunde au avut nevoie baieE›ii nostri pentru a marca primul gol la acest turneu. A fost un contraatac doi contra doi. Sutul lui Csanad Virag a fost respins in faE›a si Yevgheni Pysarenko pe urmarire a redus din diferenE›a.

20:30 AZncepe a treia si ultima perioada a meciului de la scorul de 6-0 pentru gazde.

Finalul reprizei a doua.

Min. 2/20 - Faza de manual facuta de ucraineni. Pasa din propria treime pana la linia albastra si Olexander Toryanyk finalizeaza din acE›iune. AZntre timp in poarta Romaniei a intrat Adrian Catrinoi.

Min 7/20 - Dupa niciun minut gazdele modifica din nou tabela. Maxim Kvitchenko puncteaza pentru 6-0.

Min. 7/20 - Capitanul gazdelor Olexander Pobiedonostsev trece ca prin branza de apararea noastra si marcheaza pentru 5-0.

Min. 10/20 - Romania are prima superioritate numerica a meciului.

Min. 13/20 - Roman Blagy trece ca prin branza de apararea noastra si marcheaza pentru 4-0. Romania parca este anesteziata in aceasta a doua perioada a jocului.

Min. 14/20 - Scorul capata proporE›ii. Andri Mikhnov a primit la limita liniei albastre si a marcat cu un sut in forE›a.

Min. 16/20 - Artem Gdinenko majoreaza avantajul Ucrainei.

19:43 AZncepe repriza a doua.

Finalul primei reprize.

Min. 2/20 - Am scapat din nou fara gol dintr-o situaE›ie de inferioritate numerica.

Min. 4/20 - Creste din nou presiunea la poarta noastra, iar Ruczuj are o noua intervenE›ie salvatoare.

Min. 10/20 - Ruczuj are noua intervenE›ie salvatoare. Dupa un inceput alert al gazdelor, Romania a mai echilibrat disputa.

Min. 12/20 - Am scapat ca prin urechile acului de primirea unui nou gol si mutam jocul in treimea adversa.

Min. 14/20 - Pysarenko este trimis 2 minute pe banca pedepselor pentru piedica si Ucraina preseaza din nou poarta noastra.

Min. 15/20 - Papp trimite primul sut al Romaniei spre poarta adversa.

Min. 17/20 - Prima superioritate numerica este fructificata cu gol de ucraineni. A fost un sut de la linia albastra, pucul a fost scapat de portarul nostru Ruczuj si Oleg Tymchenko l-a impins in poarta.

Min. 17/20 - Asa cum era de asteptat Ucraina domina jocul, iar in primele trei minute tricolorii nu au iesit de doua ori din propria jumatate.

19:00 A inceput meciul de la DoneE›k.



Romania, infrangere la scor cu Ucraina la Campionatul Mondial