Hochei

Romania pierde cu Polonia al doilea meci la Campionatul Mondial

Onlinesport.ro a transmis, luni dupa-amiaza in direct de la ora 16:30, meciul Romania-Polonia, al doilea pe care tricolorii il susTin la Campionatul Mondial de hochei pe gheaTa din Ucraina, Divizia I - Grupa B. In prima partida Romania a fost invinsa de Ucraina. Chiar daca au condus cu 1-0 si au castigat prima repriza, tricolorii nu au mai putut menTine ritmul in celelalte doua perioade ale jocului si au pierdut in final cu 6-1.

Scor final: Romania - Polonia 1-6 (1-0, 0-3, 0-3)

Final de partida. Romania pierde si al doilea meci de la Campionatul Mondial din Ucraina dupa 1-8 in prima zi cu echipa gazda. 

Min. 15/50 Krisztian Dziubinski pleaca de la limita liniei albastre si finalizeaza cu sut. 6-1 pentru Polonia.

Min. 11/20 Incredibila ratare a lui Szabolcz Szocs. Singur cu portarul advers nu a putut trimite pucul in poarta.

Min. 10/20 Romania are dubla superioritate numerica. Ervin Moldovan este si el trimis pe banca pedepselor si se va juca trei contra trei.

Min. 9/20 Sebastian Kowalowka profita de omul in plus pe gheaTa si ridica scorul la 5-1.

Min. 8/20 Huba Bors este eliminat si Polonia are superioritate numerica. Momeny dificil pentru apararea noastra. Gellert Ruczuj a intrat intre buturi in locul lui Catrinoi.

Min. 7/20 Radoslaw Galant marcheaza din apropierea porTii in situaTie de echilibru numeric pe gheaTa.

18:03 A inceput a treia si ultima repriza a meciului.

Se termina si repriza a doua, una dominata si castigata de polonezi cu 3-0.

Min. 13/20 Catrinoi respinge intr-o situaTie de unu contra unu cu un polonez.

Min. 8/20 Csanad Virag este eliminat si polonezii profita din nou. Numarul 12 Pawel Dronia marcheaza cu un sut puternic din treimea noastra.

Min. 6/20 Sebastian Kowalowka urmareste un puc respins de Catrinoi si trimite in poarta pentru 2-1. O noua faza de superioritate numerica finalizata de polonezi.

Min. 5/20 Polonezii profita de omul in plus si egaleaza prin Rafal Dutka.

Min. 5/20 Se joaca patru contra patru in aceste momente. Zsolt Molnar a fost eliminat pentru obstrucTie la centrul terenului.

Min. 3/20 Penalizare de echipa dictata impotriva Poloniei. Prea mulTi jucatori pe gheaTa.

Min. 3/20 IntervenTie salvatoare a lui Catrinoi. Acesta a scos un sut puternic peste poarta.

17:13 S-a reluat jocul cu a doua perioada. Polonia are in continuare superioaritate numerica pe gheaTa.

Final de prima repriza. Romania castiga la limita prima repriza, desi Polonia a forTat egalarea pe final si chiar a avut un om in plus pe gheaTa dupa eliminarea lui Istvan Nagy.

Min. 15/20 Romania face cea mai buna repriza de pana acum la acest Campionat Mondial in faTa unei echipe care recent ne invingea la zece goluri diferenTa intr-un amical.

Min. 6/20 Tricolorii deschid scorul prin Tihamer Benze. Pasa decisiva i-a aparTinut lui Yevgheni Pysarenko, cel mai bun jucator al nostru la meciul cu Ucraina.

Min. 3/20 Penalizare de echipa dictata impotriva echipei Romaniei. Prea mulTi jucatori au fost pe gheaTa la schimbarea liniilor.

16:00 A inceput meciul de la DoneTk. De aceasta data in poarta echipei Romaniei a intrat din primul minut Adrian Catrinoi.



Romania pierde cu Polonia al doilea meci la Campionatul Mondial