Hochei

Curtea de Apel a anulat alegerile pentru presedintia Federatiei de Hochei

Ion Martin, antrenorul echipei Sportul Studentesc, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca alegerile organizate in iulie 2012 pentru postul de presedinte la Federatie Romana de Hochei pe Gheata au fost invalidate de Curtea de Apel.

"Curtea de Apel a hotarat ieri (n.r. - joi) sa anuleze alegerile din 19 iulie 2012, iar toate deciziile luate dupa aceasta data sunt nule. La alegerile din 19 iulie, Barna a venit cu 13 structuri infiintate peste noapte, cu o armata de avocati, care spuneau ca aceste cluburi sunt legale. S-a stat noua ore in sedinta, iar noi, cei care il doream pe Gheorghe Florian, am iesit din sala, iar el a iesit presedinte. Clubul de juniori Husky a contestat alegerile in instanta si a castigat. Barna are dreptul sa faca apel in termen de 15 zile de la data comunicarii deciziei, care va veni in cinci-sase zile", a declarat, vineri, Ioan Martin.

Alegerile din 19 iulie 2012 nu au fost lipsite de incidente, Jean Pavel fostul lider al galeriei echipei de fotbal Steaua si unul dintre apropiatii clubului de hochei, a fost amenintat cu pistolul de garzile de corp ale lui Taczos Barna, cel care a fost ales presedinte la vremea respectiva.



Curtea de Apel a anulat alegerile pentru presedintia Federatiei de Hochei