Handbal

Totul despre Campionatul Mondial de handbal masculin. Cum poate fi urmarit live stream

Sursă foto: https://twitter.com/HandballAustria/

A 26-a editie a Campionatului Mondial va fi gazduit intre 10 si 27 ianuarie de Danemarca si Germania, iar toate meciurile vor putea fi urmarite online cu live stream legal aici.

In premiera competitia de elita a handbalului mondial masculin se va desfasura in mai mult de o tara. De asemenea, tot in premiera, Coreea va fi reprezentata de o singura echipa in componenta careia se vor afla jucatori din cele doua tari divizate ideologic si politic.

Cele 24 de echipe au fost impartite in patru grupe a cate sase formatii, primele trei din fiecare grupa urmand a promova in faza grupelor principale, doua de cate sase.

De departe cea mai echilibrata si puternica grupa este chiar Grupa A, in componenta careia se afla Franta, campioana mondiala in exercitiu, Rusia, Germania, Serbia, Brazilia si Coreea.

Meciul de deschidere va fi programat pe 10 ianuarie cu incepere de la ora 19:15 intre Germania si Coreea, partida care va avea loc in Mercedes-Benz Arena din Berlin, o sala cu o capacitate de 14.800 de locuri.

Nu este nici pe departe cea mai mare dintre cele sase care vor gazdui meciuri de la acest Campionat Mondial, in total patru din Germania (Berlin, Koln, Hamburg si Munchen) si alte doua din Danemarca (Copenhaga si Herning). Cea mai mare capacitate o are Lanxess Arena din Koln, sala de 19.250 de locuri. La polul opus se afla Olympiahalle din Munchen, arena de “doar” 12.000 de locuri.

Finala va fi gazduita de Jyske Bank Boxen din Herning, sala de 15.000 de locuri.

Sapte campioane mondiale participa la acest turneu final: Franta (6 titluri dintre care trei in ultimii opt ani), Suedia (4 titluri – ultimul in 1999), Germania (3 titluri 0 ultimul in 2007), Spania (2), Rusia (2) si Croatia (1).

Iata cum arata celelalte grupe:

Grupa B
Spania, Croatia, Macedonia, Islanda, Bahrain, Japonia

Grupa C
Danemarca, Norvegia, Austria, Tunisia, Chile, Arabia Saudita

Grupa D
Suedia, Ungaria, Qatar, Argentina, Egipt, Angola.



Totul despre Campionatul Mondial de handbal masculin. Cum poate fi urmarit live stream