Handbal

Tadici prefateaza intalnirea cu Rusia: “Trebuie sa avem incredere”

Gheorghe Tadici, omul care in 2015 a dus Romania pana in finala Campionatului Mondial pierduta tocmai in fata Rusiei, este increzator in sansele echipei noastre inaintea semifinalei de la Campionatul European.

“La conferinta de presa dinaintea plecarii au spus ca-si doresc Rusia in semifinale. Acum au ce si-au dorit. Trebuie sa avem incredere ca au niste argumente pentru care au dorit asta. Argumentul de la Trofeul Carpati, acela ca lotul B al Romaniei a batut Rusia nu cred ca este un argument serios sau sanatos”, a spus Tadici pentru Libertatea.

Tadici mai crede ca Rusia de acum nu poate fi comparata cu cea din urma cu 13 ani, cea care invingea Romania in finala Campionatului Mondial.

“Rusia era altcineva atunci. Nivelul era mult mai ridicat. Nu mai sunt atatea jucatoare de valoare cum erau atunci”, mai crede fostul selectioner al Romaniei.

Semifinala Romania – Rusia e live text pe onlinesport.ro, vineri seara, cu incepere de la ora 18:30.Tadici prefateaza intalnirea cu Rusia: “Trebuie sa avem incredere”