Handbal

SCM Rm.Valcea invinge CSM Bucuresti in Liga Nationala dupa un gol care n-a fost

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial

In derby-ul rundei a 4-a din Liga Nationala de handbal feminin, SCM Rm.Valcea a invins-o pe rivala CSM Bucuresti, cu 31-30 (15-13). Arbitrii au gresit grav la ultima aruncare, cand au validat un gol, desi mingea n-a trecut linia portii.

Echipa bucuresteana a contestat insa ultima reusita a meciului care a adus victoria gazdelor, dupa ce portarita Grubisic oprise mingea trimisa de Mireya Gonzalez inainte ca aceasta sa depaseasca linia portii.

Un meci de altfel dominat in marea lui majoritate de formatia valceana care s-a desprins chiar si la patru goluri diferenta pe tabala de marcaj la un moment dat.

Cu toate acestea, eroarea de arbitraj din finalul partidei vine ca o pata urata asupra deznodamantului acestui derby de campionat.

Cristina Neagu a fost cea mai buna marcatoare a CSM-ului, cu 15 goluri. Forma din ce in ce mai buna pentru cea mai buna handbalista a lumii, dupa ce in weekend marca de 14 ori in poarta celor de la Podravka in Liga Campionilor.

Pentru CSM Bucuresti este prima infrangere a sezonului, iar echipa lui Adrian Vasile coboara pe locul patru, in urma celor de la Dunarea Braila, Magura Cisnadie si Gloria Buzau.

SCM Rm.Valcea ocupa locul 7 in clasament.

Campionatul se intrerupe pentru meciurile echipei nationale si va fi reluat peste doua saptamani.



SCM Rm.Valcea invinge CSM Bucuresti in Liga Nationala dupa un gol care n-a fost