Handbal

Rusoaicele nu dau prea multi bani pe noi

Sursă foto: facebook.com/IHF.info

Romania a ajuns in grupele principale la Campionatul Mondial, dar odata trecuta euforia victoriei cu Ungaria trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant.

Continuam competitia cu zero in dreptul punctelor, dupa ce victoriile cu Senegal, Kazahstan si Ungaria, echipe eliminate, au fost sterse.

In grupele principale se merge doar cu punctele obtinute in fata echipelor calificate, ori Romania a pierdut cu Spania si Muntenegru, celelalte doua formatii calificate din grupa noastra.

Primul adversar este chiar Rusia, un bau bau care ne-a cam invins pe unde ne-a prins in istorie, inclusiv in finala Mondialului din 2005.

Rusia a ajuns in grupele principale cu cinci victorii din tot atatea posibile si este una dintre marile favoritel a castigarea titlului mondial.

"Cel mai tare adversar este Spania, fara discutie. Romania si Muntenegru nu ne pot pune produce surprize. Spania in schimb ar putea veni cu ceva nou", a comentat Daria Dmitrieva, marea absenta din lotul Rusiei la acest Mondial.

In absenta acesteia, greul Rusiei este dus de Anna Vyakhireva si Yaroslava Frolova, aceasta din urma marcand 11 goluri in victoria cu Suedia, scor 30-22.

Meciul Romania - Rusia este live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 8:00 a diminetii.



Rusoaicele nu dau prea multi bani pe noi