Handbal

Romania revine si castiga la mare lupta meciul cu Spania. Ramanem in cursa pentru semifinale!

Sursă foto: fra2018.ehf-euro.com

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut, marti seara, prima victorie in grupele principale la Campionatul European, scor 27-25 in fata Spaniei.

Fara niciun punct in aceasta faza a competitiei, Spania a jucat cu ambitie si a pus mari probleme Romaniei.

Prima repriza a fost dominata autoritar de iberice, care au condus in permanenta, cu 4-1 si 6-2, pentru a intra la cabine cu 12-10.

Asa am trait Romania - Spania la Campionatul European

Aceasta dupa ce la jumatatea reprizei, in minutul 15, Romania avea doar doua goluri marcate pe tabela!

Ambros Martin a sunat adunarea la pauza si in partea secunda am jucat mai aproape de adevaratul nostru potential.

Laslo a apropiat scorul la 12-13 dupa o pirueta spectaculoasa pe semicerc in minutul 33, pentru ca in minutul 41 sa reusim egalarea (15-15) printr-o aruncare de la 7 metri transformata de Neagu.

Florica pe contraatac avea sa aduca Romania pentru prima data la conducere in minutul 42, moment care s-a dovedit decisiv in economia partidei.

Pana la final tricolorele n-au mai cedat initiativa si chiar s-au distantat in mai multe randuri la trei goluri, astfel ca secventele de final ne-au scapat de acele trairi cu pulsul marit.

Crina Pintea a fost declarata cea mai buna jucatoare a meciului.

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei la Campionatul European

Romania intalneste Ungaria, miercuri de la ora 19:00, in meciul care ne poate aduce calificarea in semifinale. Partida va fi live text pe onlinesport.roRomania revine si castiga la mare lupta meciul cu Spania. Ramanem in cursa pentru semifinale!