Handbal

Romania pierde dramatic cu Muntenegru de la patru goluri avantaj

Sursă foto: https://www.facebook.com/ihf.info/

Nationala feminina de handbal a Romaniei a avut meciul cu Muntenegru in mana, dar in final a suspinat amar pentru o infrangere la un gol diferenta, scor 27-26.

Tricolorele au intrat in avantaj de un gol la pauza, scor 12-11, dupa ce Muntenegru condusese in debut cu 2-0 si 3-1.

De la acel scor Romania a preluat initiativa si a condus in permanenta cu un gol sau chiar doua diferenta (6-4, 7-5, 8-6). Apoi s-a intrat intr-o secventa de un gol avantaj si egalitate pana la final, cand am marcat golul avantajului minim la pauza.

In partea secunda Romania a continuat sa faca jocul si diferenta a ajuns, la un moment dat, la un 21-17 in favoarea tricolorelor.

Un avantaj care, in loc sa ne asigure un final linistit si victoria de calificare in grupele principale, s-a dovedit a avea un efect de bumerang asupra moralului tinerelor noastre jucatoare.

Muntenegru ne-a marcat sapte goluri la rand, intorcand spectaculos rezultatul la 24-21!

Romania a reactionat incercand sa salveze macar remiza, ceea ce nu a fost departe, insa pana la urma s-a terminat 27-26 in defavoarea noastra.

Astfel, Romania ajunge sa joace in ultima etapa cu cutitul la os impotriva Ungariei, echipa care are meci teoretic usor cu Senegal.

O victorie a maghiarelor ar face ca Romania si Ungaria sa abordeze meciul direct din ultima etapa la egalitate de puncte, cate patru fiecare, jucand practic pentru locul trei si calificarea in grupele principale la Campionatul Mondial de handbal. Ce meci va fi vineri de la ora 12:00!



Romania pierde dramatic cu Muntenegru de la patru goluri avantaj