Handbal

Reactiile tricolorelor dupa victoria cu Polonia

Sursă foto: https://www.facebook.com/FederatiadeHandbal/

Romania a revenit de la 11-15 la pauza cu Polonia si s-a impus in final, cu 28-24, pentru primul succes la Campionatul European din Danemarca.

“Victoria de astăzi este un cadou de Moş Nicolae pentru noi, dar şi pentru cei de acasă care ne susţin”, a declarat Ana Maria Iuganu dupa meciul de la Kolding.

“Suntem fericite că am câştigat, am crezut în noi şi am luat punctele. A fost mai bine ca în meciul cu Germania, când am început cu emoţii şi nu am avut încredere”, a spus si Lorena Ostase.

“rmează Norvegia, care e un adversar dificil, îmi doresc să jucăm cu curaj, măcar la fel de bine ca în repriza a doua de astăzi”, a mai declarat Ostase, marcatoare a sase goluri in meciul cu Polonia.

Antrenorul Bogdan Burcea a spus ca asteapta aceeasi atitudine si luni la meciul cu Norvegia, ultimul din grupa preliminara.

“Aceeaşi atitudine şi chiar mai mult, dacă vorbim de apărare. De asemenea, trebuie să alergăm mai mult, pentru că stilul lor este foarte rapid”, a spus Burcea.

Romania a pierdut cu Germania in primul meci, scor 19-22, pentru ca sambata sa invinga Polonia la patru goluri diferenta (28-24).

Urmeaza meciul cu Norvegia, luni, detinatoarea recordului de titluri europene (7).

Norvegia a surclasat Germania, cu 42-23, si e deja calificata in grupele principale.



Reactiile tricolorelor dupa victoria cu Polonia