Handbal

Reactia lui Adrian Vasile dupa locul 13 la Campionatul Mondial

Sursă foto: Adrian Vasile Facebook

Nationala Romaniei a ratat obiectivul fixat pentru Campionatul Mondial din Spania, dupa ce a incheiat pe modesta pozitie cu numarul 13 in ierarhia finala a competitiei.

Romania a pierdut meciurile disputate cu echipele care conteaza si a invins doar formatii din lumea a treia in handbalul mondial.

"Cred ca fetele simt ca pot sa produca handbal de calitate, dupa meciurile cu cele trei echipe bune. Trebuie sa fie mandre de munca pe care au facut-o. E locul 13 intr-o zi de 13. La finalul unei competitii tot ce conteaza este clasamentul. Nu pot sa ma uit la locul 13 si sa fiu multumit.

"N-a fost acum cu noroc, dar modul in care au abordat fetele competitia arata multe lucruri bune despre ele. Au un viitor frumos. Au intrat pe teren crezand ca pot invinge orice echipa.

"Acest turneu arata ca am facut un pas in plus la pregatirea fizica, dar trebuie si mai bine. Nu stiu daca echipa va arata la fel si in 2022. Faptul ca am jucat fara Cristina Neagu a produs niste efecte", a declarat Adrian Vasile.

Rezultatele obtinute de Romania la Campionatul Mondial din Spania:

39-11 cu Iran;

38-17 cu Kazahstan;

22-33 cu Norvegia;

30-31 cu Olanda;

43-20 cu Puerto Rico;

30-34 cu Suedia.Reactia lui Adrian Vasile dupa locul 13 la Campionatul Mondial