Handbal

Reactia Cristinei Neagu: “Nu-mi place comparatia cu fotbalul”

Sursă foto: twitter.com/o_eder

Ajunsa la al treilea titlu de cea mai buna handbalista a lumii, echivalentul Balonulu de Aur din fotbal, Cristina Neagu a spus-o raspicat ca nu-i place comparatia cu ceea ce numim sportul rege.

“Sunt coplesita de emotii. Acest al treilea titlu a venit mai repede decat ma astepta, mi-l doream, dar a venit mai repede. Stiam ca am sansele mele, am stat cu emotii, dar e un sentiment mai frumos sa primesc vestea asa”, a spus Neagu la Digi Sport.

“Bucuria mea este ca am reusit sa fiu aleasa pentru a treia oara in istorie jucatoarea lumii. Astept sa primesc si premiul de pe 2015 pentru ca nu l-am primit. Au asteptat probabil sa nu faca doua drumuri”, a adaugat Neagu.

Sanatatea pe primul plan

“Imi doresc in continuare sa joc la cel mai inalt nivel, dar cel mai important pentru mine este sa raman sanatoasa. Inca pot arata lucruri frumoase pe terenul de handbal atat timp cat raman sanatoasa”.

Comparatia cu fotbalul

“Nu-mi place comparatia cu fotbalul, il urmaresc, stim cat este de mediatizat fotbalul. Sunt fericita ca pot arata ceva in sportul pe care il practic”.

Echipa nationala

“As da toate trofeele pentru o medalie de aur cu echipa nationala. In 2015 am fost destul de aproape si in continuare am sperante foarte mari ca vom reusi acest lucru”.

CSM Bucuresti

“Au fost niste discutii legate de salariul meu care m-au dezamagit. Nu sunt adevarate. Am un salariu normal, apropiat de ce castig in acest moment si nu am auzit astfel de discutii in Muntenegru. Nu am venit sa cheltui banii publici, am venit cu inima deschisa sa vin acasa. Daca nici in acest moment nu ne bucuram...pana al urma sunt romanca si fac cinste tarii noastre. Vin cu inima deschisa la CSM si imi doresc din tot sufletul sa fac performanta cu o echipa din Romania", a concluzionat Neagu.



Reactia Cristinei Neagu: “Nu-mi place comparatia cu fotbalul”