Handbal

Ramane Neagu la CSM Bucuresti? Ce a raspuns dupa infrangerea cu Vipers

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial/

Cristina Neagu a marcat zece in partida pierduta de CSM Bucuresti pe teren propriu cu Vipers Kristiansand, sambata, in Liga Campionilor.

La finalul intalnirii din Polivalenta bucuresteana cea mai buna handbalista a Romaniei a vorbit despre viitorul sau la formatia sustinuta financiar de Primaria Municipiului Bucuresti.

"Exista aceste probleme, dar nu vreau sa vorbesc despre asta.

"Noi, la CSM Bucuresti, vorbim mai putin despre probleme si mai mult despre ce putem face. Astazi n-am reusit sa ne facem jocul, iar ele au jucat efectiv mai bine decat noi", a spus Cristina Neagu la Digisport.

Intrebata daca va ramane la CSM Bucuresti dupa incheierea actualului contract, Neagu s-a ferit sa ofere un raspuns transant.

"Eu am contract cu CSM Bucuresti pana in 2022. Sigur ca trebuie sa vedem ce se intampla cu aceasta echipa. Sunt concentrata suta la suta pe teren", a mai spus Neagu.

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat in mai multe randuri ca dupa incheierea actualului sezon va trage linie si va limita finantarea pentru CSM Bucuresti, inclusiv pentru echipa fanion care este cea de handbal feminin.

Edilul sustine ca sportul trebuie sustinut in mare parte din capital privat.

Neagu incaseaza de la CSM Bucuresti un salariu de 17.500 de euro pe luna.



Ramane Neagu la CSM Bucuresti? Ce a raspuns dupa infrangerea cu Vipers