Handbal

Primele schimbari la CSM Bucuresti. Dispare din peisaj Gabriela Szabo

Sursă foto: https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/

Nicusor Dan, primarul Municipiului Bucuresti, a anuntat schimbarea din functie a Gabrielei Szabo, cea care se ocupa de coordonarea activitatii la CSM Bucuresti.

"Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detasata la conducerea Centrului Dalles, iar in locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncti.

"Inainte de a lua aceasta decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administratie al CSM Bucuresti, iar concluzia a fost clara – schimbarea e necesara.

"Actuala conducere a ratat obiective competitionale, a determinat plecarea unor oameni valorosi si a avut un management defectuos (decizii pripite si fara consultare, dar si tergiversarea luarii altor decizii, incapacitatea de a armoniza relatiile interne, abordari conflictuale in interactiunile cu sefii sectiilor sportive).

"In acelasi timp, in urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM Bucuresti.

"Precizez ca am toata pretuirea pentru performantele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveste activitatea ei in fruntea CSM Bucuresti", se arata in comunicatul edilului Nicusor Dan publicat pe Facebook.

CSM Bucuresti a ratat titlul in Liga Florilor, fiind devansata pentru un punct de CS Rapid Bucuresti.

In ultimii doi ani echipa CSM Bucuresti nu s-a calificat in Final Four-ul Champions League.



Primele schimbari la CSM Bucuresti. Dispare din peisaj Gabriela Szabo