Handbal

Plecare importanta de la CSM Bucuresti

Sursă foto: https://www.csmbucuresti.ro

Echipa bucuresteana anunta despartirea de extrema Nora Mork, extrema din Norvegia care a solicitat rezilierea contractului.

CSM București și Nora Mørk au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale. Din cauza unor probleme de sănătate serioase în familia sportivei, norvegianca a solicitat încheierea colaborării cu clubul nostru, pentru a reveni în țara natală și a le fi alături celor apropiați, anunta CSM Bucuresti pe site-ul oficial.

Reactia jucatoarei

"Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat. Astfel, pot fi aproape de cei dragi într-o perioadă foarte dificilă. Atât antrenorul meu, cât și conducerea CSM București, au demonstrat o mare empatie cu situația noastră. Sunt profund recunoscătoare pentru înțelegerea de care au dat dovadă și pentru felul în care au gestionat această problemă delicată. Visul meu este să câștig titluri cu CSM București, dar deocamdată chestiunile umane au prioritate. Le urez mult succes tuturor celor din echipă", a declarat Nora Mork.

Transferată la începutul sezonului trecut, Nora a câștigat o Supercupă a României alături de tigroaice, meci în care s-a și accidentat. Ulterior, Mørk a suferit o operație la ligamentele piciorului stâng și a urmat un program de recuperare. Revenirea pe teren era programată pentru luna Aprilie, dar aceasta nu a mai avut loc, întrucât toate competițiile au fost suspendate din cauza pandemiei.



Plecare importanta de la CSM Bucuresti