Handbal

Pintea: “Luptam impotriva tuturor”. Victorie, cuvantul de ordine cu Ungaria!

Sursă foto: fra2018.ehf-euro.com

Crina Pintea, pivotul nationalei Romaniei, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a meciului cu Spania de la Campionatul European, turneu final unde jucatoarea noastra spune ca tricolorele sunt singure impotriva tuturor.

“A fost un meci foarte greu si a trebuit sa luptam impotriva tuturor, chiar si impotriva arbitrelor. Nimeni nu e de partea noastra, insa important e ca am ramas unite si am luptat pana la ultima secunda”, a spus Pintea la TVR.

“Cu Ungaria va fi foarte, foarte greu, dar ne dorim sa dam pana la ultima picatura de energie si sa castigam”, promite Pintea.

Despre meciul cu Ungaria a vorbit si portarita Denisa Dedu: “E important sa ne recuperam. Nu avem prea mult timp de odihna, dar vom trata meciul cu Ungaria foarte serios si gandul e doar la victorie. Ne dorim foarte mult sa ajungem in semifinale”.

“Spania a jucat un handbal destul de dur si agresiv. A fost unul dintre cele mai ostile arbitraje, dar nu a contat”, a mai spus si Gabriela Perianu.

Romania s-a impus in fata Spaniei, cu 27-25, dupa ce la pauza ibericele conduceau cu 12-10.

Tricolorele sunt pe primul loc in grupa 2 principala inaintea ultimului meci, cel cu Ungaria, programat miercuri seara de la ora 19:00.



Pintea: “Luptam impotriva tuturor”. Victorie, cuvantul de ordine cu Ungaria!