Handbal

Per Johansson, marturie din infernul trait de CSM la Budapesta: "Ura a fost infricosatoare"

Sursă foto: instagram.com/perglobe

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce a eliminat-o in sferturi pe Ferencvaros Budapesta cu o dubla victorie. Mansa retur din capitala Ungariei a semanat a razboi, fanii echipei gazda intrerupand meciul mai multe minute in partea secunde dupa ce au aruncat cu urina in portarita noastra Paula Ungureanu.

"Performanţa din aceste două debyuri est-europene m-a făcut să lăcrimez, dar sunt şi dezamăgit de lumea bolnavă în care trăim, o lume în care ura este în creştere. În Ungaria xenofobia şi fascismul sunt acceptate în proporţie de peste 50%. A fost mai mult decât sport şi mai mult decât Ferencvaros contra CSM", a scris antrenorul suedez pe Instagram.

"A fost Ungaria contra România, două ţări care se urăsc, iar ura a fost înfricoşător de reală. Portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5.000 de fascişti, nazişti şi ultraşi i-au strigat: Du-te acasă ţigan, animal, orfan! Nu am putut merge un metru fără a fi însoţiţi de poliţie", a completat Johansson.

CSM Bucuresti isi afla marti adversara din semifinalele Ligii Campionilor dintre Gyor, Buducnost si Vardar.Per Johansson, marturie din infernul trait de CSM la Budapesta: "Ura a fost infricosatoare"