Handbal

Omul cu norocul pentru Romania la handbal. Dan Petrescu a trait intens meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial din Japonia

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Fostul mare international Dan Petrescu, un om obisnuit cu marea performanta in tricoul primei reprezentative, a urmarit cu sufletul la gura meciul nationalei de handbal cu Ungaria la Mondialul nipon.

Romania avea nevoie de victorie pentru calificarea in grupele principale (primele 12 echipe) si nu a condus niciun moment pana la aruncarea de final, cand Cristina Neagu a transformat de la 7 metri si a adus victoria nationalei noastre.

In prima repriza Romania fusese condusa chiar si cu 7 goluri diferenta si putini mai credeau intr-o revenire care s-a produs in partea secunda faza cu faza.

”Bine ca a batut Romania la handbal, asta e important. A fost o sarbatoare in vestiar, au tipat, au urlat, parca luase CFR-ul campionatul. Imi venea sa plang la final, Romania e Romania. Cristina Neagu parca ar fi Hagi al fotbalului. Sper sa ajunga cat mai sus. Poate nu mai avem handbalistele de alta data, dar spiritul e acelasi. Bravo lor. De cand ma uit la handbal n-am castigat un meci. Eram cu Panin la mine in vestiar. L-am dat afara pe Panin si m-am uitat singur. E prima oara de cand ma uit la handbal sa castigam.

”Daca rata Neagu 7 metri se spunea ca antrenorul e prost. Asta e diferenta dintre a fi mare sau a fi nimic. Putin noroc pana la urma nu strica”, a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.



Omul cu norocul pentru Romania la handbal. Dan Petrescu a trait intens meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial din Japonia