Handbal

Nou antrenor pentru CSM Bucuresti

Echipa feminina de handbal CSM Bucuresti are un nou antrenor in persoana suedezului Magnus Karl Johansson.

Acesta a semnat un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane!

"Campioana României și-a definitivat strategia pentru următoarele sezoane, mizând în primul rând pe rezultate, dar și pe stabilitate și continuitate. Ne dorim ca punctul forte în acest sezon să fie unitatea grupului, astfel că am căutat o persoană matură, cu experiență la nivel înalt, care să lege vestiarul", se arata pe site-ul oficial CSM Bucuresti.

"Acesta este principalul motiv pentru care căutarea nu s-a limitat doar la tehnicienii consacrați din segmentul feminin, ci și la specialiști din aria masculină. În acest sens, s-au purtat discuții cu mai mulți antrenori, iar după o lungă perioadă de așteptări, Clubul Sportiv Municipal București a ajuns la un acord cu Magnus Karl Johansson, care va pregăti echipa feminină de handbal în următoarele două sezoane", se mai arata in comunicatul campioanei Romaniei.

Cine este noul antrenor al echipei CSM Bucuresti

Născut pe 15 decembrie 1969 la Goteborg (Suedia), Johansson vine în România după doi ani petrecuți în Norvegia, la Molde HK. Cu o experiență de 25 de ani pe bancă, noul antrenor al Tigroaicelor este multiplu campion al Suediei atât în Liga Feminină, cu echipa IK Savehof, cât și în cea masculină, cu Redbergslids IK.

Cu ambele formații a evoluat și în Liga Campionilor. Totodată, Johansson a fost secundul naționalei Suediei în perioada 2008-2011, timp în care Per Johansson a fost principal, câștigând medalia de argint la Campionatul European din 2010.



Nou antrenor pentru CSM Bucuresti