Handbal

Neagu, prezentata oficial la CSM Bucuresti

Sursă foto: csmbucuresti.ro

Jucatoarea Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2016 conform IHF, a fost prezentata oficial la CSM Bucuresti, echipa pentru care va evolua din sezonul urmator.

Neagu va evolua la CSM Bucuresti cu numarul 8 pe tricou pe care il poarta si acum la Buducnost, respectiv echipa nationala a Romaniei.

"Sunt bucuroasa ca ma voi intoarce in Romania din postura de cea mai buna jucatoare a lumii. Sunt mandra de lucrul asta si sper ca toti romanii sunt mandri de mine si de acest moment istoric ( singura sportiva cu 3 titluri de cea mai buna jucatoare a lumii). Deocamdata sunt la Buducnost, ma concentrez la maxim pe finalul de sezon, dorindu-mi sa ajungem din nou in Final 4, iar din vara voi fi concentrata 100% pe CSM Bucuresti si obtinerea performantei cu echipa orasului meu natal", a declarat Neagu, anunta site-ul clubului bucurestean.

Neagu a mai evoluat in Romania pentru Rulmentul Brasov si Oltchim Rm.Valcea, dupa care s-a transferat in Muntenegru la Buducnost Podgorica.Neagu, prezentata oficial la CSM Bucuresti