Handbal

Mutare importanta pe piata media din Romania. Cine va transmite meciurile nationalelor de handbal in urmatorii patru ani

Sursă foto: https://www.facebook.com/FederatiadeHandbal/

Federatia Romana de Handbal a incheiat un parteneriat media cu postul Protv. Acesta va transmite pana in 2026 inclusiv meciurile nationalelor Romaniei, campionatele interne, Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei.

Noul angajament include 150 de meciuri de-a lungul unui an, acestea urmand a fi transmise pe ProTV, ProArena si pe platforma online a trustului Pro.

"Achizitionarea drepturilor de difuzare a campionatului de handbal pentru urmatorii patru ani reprezinta un nou pas in angajementul pe care l-am luat de a dezvolta porfoliul nostru de Sport si de a le oferi telespectatorilor oportunitatea de a urmari meciurile lor preferate pe canalele noastre.

"Dupa EURO, Europa League, Conference League, FA CUP, UFC si toate celelalte meciuri propuse de-a lungul ultimilor ani si in randul celor ce vor urma, handbalul este urmatoarea noastra invitatie pentru a conecta Romanii care urmaresc Pro TV si VOYO.

"Suntem incantati de incheierea acestui parteneriat cu Federatia Romana de Handbal si suntem convinsi ca vor urma rezultate sportive incredibile”, declara Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Despre acest parteneriat a vorbit si Constantin Din, presedintele FRH.

"Am primit cu bucurie si responsabilitate ofertele jucatorilor din piata media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru.

"Ne face placere sa anuntam ca sportul de echipa din Romania cu cel mai mare succes international, handbalul, se intalneste acum, firesc, cu cel mai puternic si apreciat brand media din Romania, compania PRO TV", a spus Din.



Mutare importanta pe piata media din Romania. Cine va transmite meciurile nationalelor de handbal in urmatorii patru ani