Handbal

Muntenegru produce surpriza la Campionatul European

Sursă foto: https://twitter.com/HandballHour

Condusa la pauza de Slovenia cu trei goluri diferenta (19-16) in meciul de la Debrecen din Grupa A, Muntenegru a intors rezultatul si a castigat in final la un gol, scor 33-32.

Nebojsa Simic, portarul celor din Muntenegru, a aparat doua aruncari de la 7 metri in ultimele doua minute ale meciului!

Prin acest succes neasteptat Muntenegru isi asigura calificarea in grupele principale la Campionatul European gazduit de Slovacia si Ungaria.

Din Grupa A mai este calificata si Danemarca inaintea meciului cu Macedonia de Nord.

Spania a obtinut a treia victorie consecutiva in Grupa E, invingand Bosnia-Hertegovina, cu 28-24. Un parcurs fara eroare pana acum pentru detinatoarea titlului continental.

Si pentru Rusia pana acum parcursul este unul perfect, cu trei victorii din tot atatea meciuri in Grupa F. Dupa succesele cu Lituania si Norvegia, rusii s-au impus de o maniera categorica in fata Slovaciei, scor 36-27.

Croatia a invins Ucraina fara nicio emotie, cu 38-25, intr-o partida din Grupa C, insa astepta deznodamantul derby-ului dintre Franta si Serbia pentru calificarea in grupele principale.



Muntenegru produce surpriza la Campionatul European