Handbal

Mihai Popescu, ingerul pazitor al Constantei in meciul cu Celje

Portarul Mihai Popescu a avut o evolutie încântatoare, joi seara, în meciul pe care HCM Constanta l-a câstigat pe teren propriu în Liga Campionilor cu slovenii de la Celje Pivovarna Lasko.

Mihai Popescu a avut 18 interventii în meciul cu Celje, primul câstigat de HCM Constanta, în actuala editie a Ligii Campionilor. Popescu a fost cel mai bun jucator al campioanei României, iar la final s-a aratat încrezator în echipa sa.

"A fost un meci extraordinar. Mi-am dorit foarte mult sa revin cu încredere, sa apar bine, dupa o perioada îndelungata de accidentari. M-au ajutat si colegii si le multumesc. Sper sa jucam la fel de bine si în continuare. Avem o grupa foarte complicata, dar credem în sansele noastre. Sper sa nu mai facem greseli. Sunt optimist si la fiecare meci vom juca la victorie", a declarat Mihai Popescu, la finalul partidei, la DigiSport.

La rândul sau, extrema George Buricea a declarat ca meciul a fost foarte dificil.  "A fost foarte greu, dar orice meci din Liga Campionilor e asa. La acest nivel toate echipele joaca foarte bine. Avem o grupa extrem de grea, iar cu exceptia celor de la Kiel si Veszprem, restul echipelor se bat. Suedezii au batut Atletico, care învinsese pe Celje, iar acum noi am batut Celje. Ma gândeam înaintea meciului ce repede a trecut timpul, cum am ajuns la 100 de meciuri în cupe europene si ce frumos ar fi ca acest al 100-lea meci sa fie o victorie. Si, am reusit! Vom încerca sa obtinem puncte si cu Atletico Madrid, vom da tot ce vom putea", a afirmat Buricea.

Campioana la handbal masculin HCM Constanta a învins, joi, la Buzau, în cea de-a patra partida din grupa B a Ligii Campionilor, formatia slovena Celje, scor 22-17 (10-5).

Jucatorii de la HCM au înregistrat anterior trei esecuri, cu IK Savehof, scor 31-35, MKB Veszprem, 27-37 si THW Kiel, 14-35.

Dupa patru etape, HCM Constanta a egalat la puncte pe Celje si pe Atletico Madrid, câte 2, iar cele trei echipe împart locurile 4-6.

Urmatorul meci pentru HCM Constanta va fi cu Atletico Madrid (15 noiembrie) în Sala Polivalenta din Bucuresti.

Primele patru clasate din fiecare dintre cele patru grupe se vor califica în faza optimilor de finala.



Mihai Popescu, ingerul pazitor al Constantei in meciul cu Celje