Handbal

Manea: “Schimbarea antrenorului a fost buna”

Sursă foto: csmbucuresti.ro

Oana Manea, pivotul echipei CSM Bucuresti, a vorbit, miercuri, despre duelul cu Ferencvaros Budapesta din sferturile Ligii Campionilor si considera ca schimbarea antrenorului a fost o decizie buna luata de club.

“E o alta motivatie, o alta ambitie si am incredere ca vom face doua meciuri foarte bune. Nu vreau sa comentez schimbarea antrenorului, dar cred si sper ca este una buna”, a spus Manea despre aducerea suedezului Per Johansson la echipa.

Per Johansson a fost instalat pe postul de consultant tehnic si va lucra alaturi de Aurelian Rosca pentru meciurile ramase de disputat din acest sezon.

Despre adversara de vineri

“Ferencvaros este o echipa puternica, joaca de mult timp impreuna si cred ca asta este un atuu al lor. Cateodata sunt haotice si fac multe greseli. Atuul nostru va fi apararea si sa alergam pe faza a doua, pentru ca ele au o repliere mai greoaie”, crede Manea.

Meciul CSM Bucuresti – Ferencvaros, unul considerat de risc maxim, va fi live text pe onlinesport.ro, vineri seara, de la ora 20:00.

Ferencvaros viner la Bucuresti cu moralul ridicat dupa ce a castigat Cupa Ungariei dupa o finala cu Gyor.

Prezenta la conferinta de presa, extrema Majda Mehmedovic a spus ca se bazeaza pe sprijinul suporterilor la meciul de vineri.

“Sper sa fie a opta jucatoare si sa ne ajute. Eu ii asigur ca vom da suta la suta pe teren si sper sa fie suficient”, a spus jucatoarea originara din Muntenegru.



Manea: “Schimbarea antrenorului a fost buna”