Handbal
 

Manea: “Nu puteam sa mai privesc tabela”

Oana Manea, pivotul echipei CSM Bucuresti, a povestit cosmarul trait, sambata, in semifinala cu Vardar, meci pe care detinatoarea Ligii Campionilor l-a pierdut categoric ratand prezenta in a doua finala consecutiva.

“Emotiile ne-au dat in jos si greselile au fost numai ale noastre. Am fost ezitante in aparare si in atac, n-am fost hotarate pe ceea ce facem, desi stiam ce vor juca ele. Este o infrangere usturatoare si dureroasa, dar cu greu am reusit sa revenim”, a declarat Manea la Digi Sport.

“La un moment dat nici n-am vrut sa ma mai uit la tabela. E foarte greu sa alergi tot meciul dupa egalare. Cu siguranta ne vom ridica, pentru ca niciodata n-am facut doua meciuri la fel de proaste”, a adaugat Manea.

Bradeanu: “Un meci pierdut de la inceput”

A fost ziua in care nu ne-a iesit absolut nimic. Am inceput jocul slab si asa am continuat. Totul a pornit de la aparare, unde nu am fost puternice si unite. Un meci pierdut de la inceput.

Este o performanta mare sa ajungem aici pentru al doilea an. Vardar joaca finala dupa patru ani. Cu Buducnost vom incerca sa trecem peste acest meci.

Vardar a invins-o pe CSM Bucuresti, cu 38-33, dupa un meci dominat categoric de echipa macedoneana.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Manea: “Nu puteam sa mai privesc tabela”