Handbal

Jucatoarele CSM-ului au acuzat o stare neobisnuita de rau la Budapesta

Sursă foto: facebook.com/CSMBhandbal

Bogdan Vasiliu, directorul general al CSM Bucuresti, a declarat ca patru dintre jucatoarele campioanei Romaniei au acuzat stari ciudate dupa micul dejun in ziua partidei cu Vardar si s-au simtit rau intreaga zi. 

"Nu ştiu ce a fost pus prin apă sau mâncare azi, dar fetele au acuzat nişte stări ciudate după micul dejun. Nu vreau să acuz pe nimeni însă. Patru dintre fete s-au simţit rău”, a spus Vasiliu, anunta Dolce Sport.

Jucatoarele care s-au simtit rau au fost Grubisici, portarita, Gullden, lidera echipei, interul dreapta Ayglon si o alta jucatoare care nu a evoluat deloc, extrema Bohme.

“Vă daţi seama că după o zi în care au tot vărsat, nu sunt în formă maximă. Am avut o dimineaţă tensionată", a adaugat Vasiliu.

CSM Bucuresti a pierdut meciul cu Vardar, scor 33-38, incasand un numar record de goluri la capatul unei evolutii de nerecunoscut.

Insusi antrenorul Per Johansson a declarat dupa partida ca jucatoarele sale au comis erori inimaginabile in timpul jocului.

Trei aruncari de la 7 metri a ratat CSM si a oferit nu mai putin de patru mingi adversarelor pe faza ofensiva, pase gresite care au fost transformate in contraatacuri taioase.

CSM Bucuresti joaca duminica impotriva lui Buducnost, de la 16:15, in finala mica a Ligii Campionilor.

Pivotul Oana Manea este increzatoare si spune ca “CSM Bucuresti n-a facut niciodata doua meciuri la fel de proaste”.



Jucatoarele CSM-ului au acuzat o stare neobisnuita de rau la Budapesta