Handbal

HCM Constanta, aproape de o mare surpriza in deplasare de Atletico Madrid

Campioana la handbal masculin HCM Constanta a fost învinsa, duminica, în deplasare, cu scorul de 25-24 (12-11), de echipa spaniola Atletico Madrid, în cea de-a sasea partida din grupa B a Ligii Campionilor, înregistrând a cincea înfrângere în aceasta faza a competitiei.

HCM a avut o evolutie buna în primele 20 de minute, jucând de la egal la egal cu ibericii (6-6, min. 20), Treptat, au pierdut ritmul si, frustrant, au avut ratari copilaresti, care i-au privat de un rezultat pozitiv, în conditiile în care portarul Mihai Popescu a reusit un meci excelent (19 interventi). HCM a pierdut o sansa mare de a se impune în primul meci din deplasare al stagiunii europene.

Marcatori:

Atletico Madrid – Parrondo 4 goluri, Kirilov 4, Barachet 3, Markussen 3, Aguinagalde 3, Balici 2, Fernandez 1, Kallman 1, Jurkiewicz 1, Ferrer Vecilla 1, Gelma 1, Davis 1

HCM Constanta – Toma 6 goluri, Angelovski 5, Csepreghi 4, Humet 4, Dragicevici 3, Cutura 2.

În primele cinci meciuri din grupa, campioana României a obtinut o singura victorie, 22-17 cu Celje, iar în rest esecuri pe linie: 31-35 cu IK Savehof, 27-37 cu MKB Veszprem, 14-35 cu THW Kiel si 23-28 cu Atletico Madrid.

Dupa sase etape, HCM Constanta ocupa în continuare ultimul loc din grupa B, al 6-lea, cu 2 puncte.

Programul meciurilor urmatoare în grupa B, pentru HCM Constanta: HCM Constanta-IK Savehof (29 noiembrie), MKB Veszprem-HCM Constanta (9 februarie 2013), Celje-HCM Constanta (16 februarie), HCM Constanta-THW Kiel (20 februarie).

Primele patru clasate din fiecare dintre cele patru grupe se vor califica în faza optimilor de finala.



HCM Constanta, aproape de o mare surpriza in deplasare de Atletico Madrid