Handbal

Gyor castiga Liga Campionilor dupa prelungiri

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

Echipa maghiara Gyor a obtinut, duminica, victoria in finala mare a Ligii Campionilor contra lui Vardar din Macedonia, scor 31-30, dupa ce la finalul timpul regulamentar tabela arata 26-26.

Intr-un meci disputat cu casa inchisa in fata a 12.000 de spectatori. Gyor a dominat prima repriza dupa un inceput echilibrat si formatia pregatita de Martin Ambros intra in avantaj de trei goluri la cabine, scor 15-12.

Vardar a echilibrat partida in repriza secunda, iar pe final de meci gruparea macedoneana a revenit in trei randuri pe tabela de la doua goluri diferenta, 21-19, 22-20 si 24-22.

Gyor a inceput mai bine prelungirile si a decis practic meciul prin cele trei goluri la rand marcate (29-26). Vardar a replicat cu doua reusite consecutive, insa nu a mai avut puterea sa revina si in final Gyor a celebrat al treilea titlu dupa cele din 2013 si 2014.

Anita Gorbicz de la Gyor a fost cea mai buna marcatoare a meciului, cu 7 goluri, urmata de Nora Mork si Cornelia Groot, fiecare cu 6 reusite.Gyor castiga Liga Campionilor dupa prelungiri