Handbal

Gura importanta de oxigen luata de CSM Bucuresti

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

Echipa CSM Bucuresti a obtinut, sambata seara, prima victorie in grupele principale din Liga Campionilor la handbal feminin si se mentine in cursa pentru calificarea in sferturi. Meciul a fost live text aici.

CSM Bucuresti a castigat, cu 24-21 (14-9), in deplasare cu Krim Mercator Ljubljana, echipa care a inceput aceasta faza secunda a competitiei cu zestre de sase puncte.

Prima repriza a fost dominata categoric de CSM Bucuresti, echipa care a condus cu 5-0, 7-2 si 9-3 la jumatatea reprizei dupa un contraatac finalizat de extrema Mehmedovic.

Diferenta a crescut la 11-4 in minutul 18, cand s-a inregistrat de altfel cea mai mare diferenta de scor in aceasta partida.

De la minus cinci goluri la pauza, Krim Mercator a inceput cursa de recuperare si, pe fondul impreciziei celor de la CSM Bucuresti in ofensiva, scorul s-a strans la 20-19 cu opt minute inaintea finalului.

Echipa pregatita de Aurelian Rosca a gestionat favorabil ultimele minute si finalul partidei a fost lipsit de emotii.

CSM Bucuresti ramane pe locul cinci in clasament, cu 5 puncte, la un punct de Midtyjlland, echipa care a pierdut in deplasare cu Larvik, scor 24-22. Larvik acumuleaza 7 puncte si urca pe doi in clasament.

Saptamana viitoare, duminica, CSM primeste vizita celor de la Esbjerg de la ora 18:00 in Sala Dinamo.



Gura importanta de oxigen luata de CSM Bucuresti