Handbal

Gullden pleaca de la CSM Bucuresti

Suedeza Isabelle Gullden se va desparti in vara de CSM Bucuresti, campioana Romaniei, dupa trei ani de colaborare.

Clubul bucurestean a anuntat ca Gullden a refuzat prelungirea contractului si ca din vara va evolua in Franta pentru Brest.

“În sezonul următor, Bella nu ne va mai încânta cu pasele ei de geniu în Sala Polivalentă. După 3 ani petrecuţi la campioana României, Gullden a optat pentru un transfer la echipa din prima ligă franceză, Brest Bretagne. Titlul de campioană a Europei, obţinut de CSM Bucureşti în 2016, se leagă şi de performanţa incredibilă a sportivei, care a înscris 15 goluri în finala mare, împotriva formaţiei Gyor, încheiată după aruncările de la 7 metri. Bella are un palmares bogat în România: câştigătoare a Ligii Campionilor în 2016 şi golgheterul competiţiei, de 2 ori campioană a României, de 2 ori câştigătoare a Cupei României şi de 2 ori câştigătoare a Supercupei României. Acestor performanţe li se vor adăuga şi titlurile înregistrate la finalul acestui sezon”, se arată intr-un comunicat pe site-ul CSM Bucureşti.

La randul sau, Gullden le-a multumit fanilor care au adoptat-o in acesti ani drept lidera echipei.

"Am avut 3 ani extraordinari la CSM Bucureşti. Iubesc acest club şi colegele cu care am jucat. Toată lumea a fost alături de mine şi m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câştiga Liga Campionilor şi vreau să închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu! Vreau să le mulţumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteţi extraordinari! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România pentru bunătate şi ospitalitate. Pe curând!”, a spus Gullden.



Gullden pleaca de la CSM Bucuresti