Handbal

Federatia de handbal i-a decis soarta lui Ambros Martin

Sursă foto: facebook.com/ihf.info

Eliminarea suferita de Romania in optimile de finala la Campionatul Mondial din Germania a fost analizata la cald de presedintele Alexandru Dedu.

Inca afectat de infrangerea cu Cehia la care nici chiar invingatoarele nu s-au asteptat, fostul mare international vede partea plina a paharului.

“Lasand la o parte dezamagirea de ieri, Romania a terminat pe locul 10 un Campionat Mondial. Suntem in primele zece echipe ale lumii la inceput de ciclu olimpic. Sub noi vedem echipe care au castigat Campionate Mondiale si Europene in urma cu cativa ani. In urma cu doi ani am terminat pe patru in grupa si am luat medalia de bronz, acum am castigat grupa si am terminat pe zece”, a spus Dedu pentru ziare.com

Chiar daca nu a spus-o cu subiect si predicat, Dedu a lasat astfel sa se inteleaga ca spaniolul Ambros Martin va continua pe banca tehnica a nationalei Romaniei cu obiectivul declarat anterior de a califica echipa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Aceasta inseamna ca Martin va mai avea la dispozitie doua turnee majore, un European in 2018 si Mondialul din 2019 pentru a forma o echipa puternica.



Federatia de handbal i-a decis soarta lui Ambros Martin