Handbal

Dinamo rateaza calificarea in optimile Ligii Campionilor

Echipa Dinamo a pierdut, joi seara, mansa retur a partidei cu Sporting Lisabona din 16-imile de finala ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

Sustinuti de un public electrizant, dinamovistii au fost invinsi la un gol diferenta, scor 27-26, dupa ce la pauza echipa din Stefan cel Mare conducea cu patru goluri diferenta (15-11).

De la 23-22 in partea secunda Dinamo a pierdut controlul partidei si pe final de meci lusitanii s-au distantat decisiv la doua goluri.

Razvan Gavriloaia a redus din diferenta la ultima faza a meciului, dar nu mai era nimic de facut pentru a schimba soarta calificarii.

Sporting se impusese in tur, pe teren propriu, cu 32-31, astfel ca obtine calificarea intre cele mai valoroase 16 echipe ale handbalului european.

Andras Szasz si Razvan Gavriloaia au fost cei mai buni marcatori de la Dinamo, cu sase goluri fiecare. De la oaspeti s-a remarcat Frankis Marzo, cu 8 goluri, in timp ce romanul Valentin Ghionea a reusit 3 goluri.Dinamo rateaza calificarea in optimile Ligii Campionilor