Handbal

Dica aduce vesti bune pentru Neagu dupa accidentarea la genunchi

Pentru Cristina Neagu sezonul este incheiat ca urmare a rupturii de ligamente pe care a suferit-o in meciul cu Ungaria de la Campionatul European.

Intrebarea care sta acum pe buzele tururor este legata de perioada de indisponibilitate dupa o astfel de accidentare deloc usoara.

Nicolae Dica, fost jucator la cel mai inalt nivel si acum antrenor la FCSB, povesteste ca a suferit o accidentare similara si ca totul se petrece pe fond de oboseala si solicitare extrema.

“Nu se poate sa joci meciuri cu o asemenea intensitate doua zile la rand. Eu am jucat dupa trei luni si jumatate primele zece minute. M-am operat la o saptamana dupa accidentare, dar se poate opera si mai repede”, a spus Dica la Telekom Sport.

Acesta mai declara ca Neagu trebuie sa fie pregatita mental pentru a face fata acestui moment delicat.

Dica ii recomanda Cristinei Neagu ca in perioada recuperarii sa se izoleze si sa se dedice doar exercitiilor specifice.

“Daca esti izolat la o clinica si esti focusat doar pe treaba aia, te poti recupera mult mai repede”, a mai declarat Dica.

Neagu are diagnosticul de ruptura a ligamentului incrucisat anterior, iar in mod normal ar putea sa revina la suta la suta din capacitate dupa jumatate de an, ceea ce inseamna ca sezonul actual este incheiat.



Dica aduce vesti bune pentru Neagu dupa accidentarea la genunchi