Handbal

Demonstratie de forta! CSM Bucuresti invinge categoric pe Gyor

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

Victorie mare obtinuta de CSM Bucuresti, vineri seara, pe teren propriu, in fata puternicei Gyor ETO din Ungaria, campioana Europei in exercitiu. Asa am trait CSM Bucuresti - Gyor 28-22 (Final)

Tigroaicele, asa cum sunt supranumite campioanele Romaniei de la CSM Bucuresti, au castigat, cu 28-22, si s-au instalat pe primul loc in grupa unu principala.

Un meci castigat in primul rand cu apararea de fier aratata de jucatoarele pregatite de Helle Thomsen.

Dupa o prima repriza echilibrata si care a inceput cu Gyor in prim plan, formatia maghiara conducand cu 2-0 si 3-1, CSM a revenit si a preluat in premiera conducerea, scor 4-3. Doua dintre goluri marcate de Cristina Neagu din aruncari de la 7 metri.

Gyor a revenit la conducere, dar finalul reprizei a apartinut CSM-ului si echipa bucuresteana a sprintat spre 13-11 la pauza.

In partea secunda CSM Bucuresti a continuat sa se distanteze pe tabela pana la cinci goluri, pentru ca diferenta finala sa fie de sase goluri.

Gyor s-a apropiat cel mai mult la trei goluri, 23-20 in minutul 52 dupa o reusita a Norei Mork, cea mai buna marcatoare a oaspetilor, dar Paula Ungureanu cu trei interventii salvatoare la rand a contribuit decisiv la mentinerea avantajului.

Cu 8 goluri inscrise Amanda Kurtovic a fost cea ma buna marcatoare de la CSM Bucuresti, fiind secondata de Cristina Neagu, cu 7 reusite.

De la Gyor s-a remarcat Nora Mork, cu 8 goluri, urmata de Szuzanna Tomori, cu 7 reusite. Au mai inscris pentru Gyor: Cornelia Groot (3), Yvette Broch (2), Bernadett Bodi si Anna Hansen (1).

Celelalte marcatoare ale CSM-ului au fost:

Nathalie Hagman, Majda Mehmedovic - 3 goluri

Isabelle Gullden (ambele din 7 metri), Oana Manea, Gnosianne Niombla - 2 goluri.

La meciul din Sala Polivalenta au asistat 5.000 de spectatori, partida fiind declarata cu casa inchisa de organizatori (sold out).

CSM Bucuresti intalneste pe Rostov in urmatorul meci de pe teren propriu, pe 11 februarie.



Demonstratie de forta! CSM Bucuresti invinge categoric pe Gyor