Handbal

Dan Petrescu prefateaza meciul cu Botosani: ”Preferam sa nu jucam, dar nu s-a vrut”

CFR Cluj joaca duminica in deplasare cu FC Botosani, un meci pe care antrenorul Dan Petrescu a incercat in zadar sa-l amane. In primul rand n-au vrut cei de la Botosani ca partida sa fie amanata.

”E un meci foarte greu pe care era bine sa nu-l jucam. Sunt foarte suparat pe situatie, dar n-am ce face. Trebuie sa merg la Botosani sa jucam acest meci. E clar ca ei vor juca cu cei mai buni jucatori. Noi vom lasa cel putin zece jucatori la Cluj. Asta e situatia daca nu vrem sa ne ajutam. Ok, nu e meci pentru Romania cum au zis altii. E meci pentru Cluj.

”Conteaza cel mai mult meciul cu Celtic. In campionat mai avem timp, in Europa nu mai avem timp. Va fi un meci foarte greu. Pana pe 22 decembrie cand e si ziua mea de nastere capul e numai la fotbal, nu la sarbatori. Ma gandesc la urmatorul meci si acela e cu Botosani.

”Cinci echipe se vor bate la campionat pana la final. Sa vedem cine va fi a sasea. Daca va fi Dinamo si ei vor avea pretentii. Astra clar vrea sa castige campionatul. Toti jucatorii sunt obositi. In Europa cred ca suntem campionii meciurilor jucate, noi si Steaua Rosie Belgrad. Mi se pare exagerat, dar trebuie sa ai un lot puternic, dar nu stiu daca e posibil tot timpul sa elimini echipe mai valoroase cum am reusit noi anul acesta”, a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa inaintea meciului de la Botosani din etapa a 20-a.

Meciul Botosani - CFR Cluj va fi live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 17:00.



Dan Petrescu prefateaza meciul cu Botosani: ”Preferam sa nu jucam, dar nu s-a vrut”