Handbal

SCM Craiova castiga Cupa EHF la handbal!

Sursă foto: twitter.com/ehf

Echipa SCM Craiova a obtinut, vineri seara, Cupa EHF dupa o victorie la cinci goluri diferenta obtinuta in returul cu Vipers Kristiansand din Norvegia, scor 30-25.

Asa am trait SCM Craiova - Vipers Kristiansand Returul finalei Cupei EHF

Invinsa in mansa tur la patru goluri diferenta, 26-22, Craiova a condus a inceput meciul tare si a condus inca din primele minute, cu 3-0 si 4-1.

Diferenta a crescut constant si ajungea la opt goluri in minutul 21, pentru ca la pauza Craiova sa intre in avantaj de sapte goluri (19-12).

In partea secunda echipa din Banie a redus ritmul si echipa norvegiana s-a aratat mai proaspata din punct de vedere fizic, revenind la un moment dat periculos la cinci goluri diferenta.

Craiova a pastrat insa aceasta diferenta, singura care ii asigura trofeul, pentru ca la o victorie de patru goluri cu mai mult de 23 de goluri marcate in deplasare tot Vipers Kristiansand ar fi castigat.

Finalul a fost unul trait la intensitate maxima si golul marcat de Klikovac de pe pivot pentru 30-24 a oferit o importanta gura de oxigen pentru Craiova.

Nikolic a ratat desprinderea la sase goluri cu o aruncare in bara de pe extrema dreapta, mingea a revenit oaspetelor si Dumanska, portarita de nationala a Craiovei, a avut o dubla interventie care practic a consfintit victoria si castigarea Cupei EHF.

Mingea a fost recuperata de gazde, cronometrul a fost oprit cu intarziere, a fost luat in cele din urma un time out in confuzia creata. Pana la urma posesia a ramas la Craiova cu trei secunde inaintea finalului.

Florianu i-a pus mingea in maini lui Elisei, o coechipiera a luat-o si a aruncat-o in inaltul tribunei. Final de meci si lacrimile au inceput sa curga rauri intr-o Cetate a Baniei care a trait mai pasional ca oricand acest meci. Fantastic publicul oltean, uriasa performanta a Craiovei handbalistice.



SCM Craiova castiga Cupa EHF la handbal!