Handbal

CSM Slatina, promovare in Liga Nationala dupa un parcurs impresionant

Echipa CSM Slatina si-a asigurat matematic promovarea in Liga Nationala de handbal feminin cu o etapa inaintea finalului de campionat.

Jucatoarele pregatite de Victorina Bora au castigat, duminica, duelul programat pe teren propriu cu CSU Timisoara, scor 39-22 (17-11), si au ajuns la 54 de puncte dupa 18 victorii in 19 etape.

Un rezultat care o trimite pe CSM Slatina pentru prima data in istorie in Liga Nationala alaturi de cele mai valoroase echipe din handbalul feminin romanesc.

Pentru Victorina Bora, fosta componenta in echipa Oltchim Rm.Valcea si de cinci ori campioana a Romaniei ca jucatoate, este a treia promovare din cariera de antrenor.

Slatina revine astfel dupa un deceniu in Liga Nationala, prima data cu CSM, dupa ce KZN Slatina a evoluat un singur sezon pe prima scena in 2007/2008.

In prima etapa a sezonului viitor, CSM Slatina ar putea sa intalnesca chiar campioana CSM Bucuresti, daca tragerea la sorti a meciurilor va fi efectuata in continuare dupa de acum celebra schema Berger.

La Slatina se construieste o Sala Polivalenta unde echipa fanion a orasului, CSM, isi va disputa jocurile de pe teren propriu, meciuri care pana acum s-au disputat in sala Liceului cu Profil Sportiv din municipiu.

Din cealalta serie a Diviziei A si-a asigurat matematic promovarea Rapid Bucuresti.



CSM Slatina, promovare in Liga Nationala dupa un parcurs impresionant