Handbal

CSM Bucuresti, victorie pe terenul lui Krim

In ultima partida programata in deplasare in aceasta toamna handbalistica, CSM Bucuresti s-a impus la patru goluri diferenta pe terenul slovenelor de la Krim Ljubljana.

CSM Bucuresti a castigat, cu 33-30, dupa ce la un moment dat, in repriza a doua, gazdele au preluat in premiera conducerea, scor 18-17 si apoi 21-20.

A urmat o rabufnire de orgoliu din partea campioanelor Romaniei care, dupa patru goluri la rand, au luat un avantaj decisiv in economia rezultatului final.

CSM Bucuresti a condus cu 3-0 inainte ca adversarele sa egaleze, scor 4-4, dupa care echipa noastra a refacut diferenta de trei goluri, 12-9.

La pauza CSM-ul ar fi putut intra la cabine de asemenea cu trei goluri avantaj, insa pana la urma n-a fost decat unul singur dupa ce Neagu a ratat ultimele doua aruncari.

Krim a tinut aproape in prima parte a reprizei secunde, dupa care CSM s-a desprins decisiv obtinand o victorie extrem de importanta in economia prezentei in grupele principale.

Reactii

"A fost un meci jucat in mare viteza. Am pierdut acel meci in Danemarca, dar ne-am luat revansa acasa. Am obtinut puncte importante, dar mai important este sa ne imbunatatim defensiva", a declarat antrenorea Helle Thomsen.

"Ne-am facut singure meciul greu, dar ma bucur ca n-am cedat si am luptat pana la final aducand victoria. Nu exista nu sezon perfect. Noi am avut in fiecare an suisuri si coborasuri. Si acum ne-am chinuit sa facem o diferenta. Ne trebuie sa facem valoarea echipei si de asta avem nevoie, sa fim o echipa unita", a spus si pivotul Oana Manea.



CSM Bucuresti, victorie pe terenul lui Krim