Handbal

CSM Bucuresti, victorie la cinci goluri cu CSKA Moscova

Sursă foto: https://twitter.com/whccska/

Vicecampioana Romaniei a castigat mansa tur a sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin, cu 32-27, dupa ce la pauza a condus cu 20-12, iar in partea secunda a avut chiar si noua goluri diferenta pe tabela.

Asa am trait CSM Bucuresti - CSKA Moscova in sferturile Champions League

CSM Bucuresti a inceput meciul in forta si dupa primele zece minute vicecampioana Romaniei avea 7-3 pe tabela. Un rezultat la care a contribuit din plin si portarita Jelena Grubisic, care practic a inchis poarta CSM-ului.

La 8-3, dupa reusita Biancai Bazaliu cu o aruncare in forta, oaspetele au fost imediat bagate in sedinta la primul timeout.

In minutul 13 s-a facut 10-5 pentru CSM Bucuresti, dupa o reusita a Barbarei Lazovic.

Cea mai mare diferenta pentru CSM a fost de sase goluri (13-7). CSKA a revenit dupa doua goluri la rand marcat de Dmitrieva.

In cele din urma diferenta de sase goluri (16-10) a fost refacuta in urma unui gol marcat de Cvijic pe contraatac.

CSM Bucuresti a incheiat repriza in stil de mare echipa si a punctat la ultima faza prin Omoregie pentru un 20-12 putin asteptat chiar si de cei mai infocati fani ai “tigroaicelor”.

Cvijic si Dembele au incheiat repriza fiecare cu cate patru goluri in cont, urmate de Lazovic cu trei goluri din trei aruncari. Neagu a avut o singura reusita din cinci aruncari la poarta.

Dupa cinci minute de la startul partii secunde diferenta s-a marit la 9 goluri (24-15).

Un avantaj care parea a fi linistitor, insa nu a fost deloc asa. Apararea CSM-ului din prima repriza n-a mai functionat la fel de bine, iar CSKA Moscova a descoperit in Polina Kaplina o mare portarita.

Formatia din Rusia s-a apropiat la patru goluri diferenta si pana la urma CSM Bucuresti a inchis partida cu avantaj de plus cinci.

O diferenta de scor importanta, dar care nu ne scuteste de emotii in returul programat duminica viitoare la Moscova, de la ora 17:00.

Cristina Neagu a incheiat pana la urma meciul cu 6 goluri din 16 aruncari (30% procentaj), fiind urmata pe lista marcatoarelor de Barbara Lazovic (6/9) si Dragana Cvijic (5/5).

De cealalta parte, Antonina Skorobogatchenko a avut 6 goluri din 9 aruncari pentru CSKA Moscova, urmata de Sara Ristovska (5/7).



CSM Bucuresti, victorie la cinci goluri cu CSKA Moscova