Handbal

CSM Bucuresti se chinuie pentru un egal cu Rostov

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

Meci de infarct duminica seara in Polivalenta din Capitala intre CSM Bucuresti si Rostov, partida incheiata la egalitate, scor 22-22 (11-12), dupa ce echipa din Rusia a condus mare parte din timp, uneori chiar si la trei goluri diferenta.

CSM a revenit in minutele de final profitand de trei atacuri la rand ratate de Rostov si a preluat conduerea, 21-20 si 22-21, dar de fiecare data nu a reusit sa pastreze avantajul fragil.

Ultimul atac pozitional a apartinut campioanei Romaniei, iar Cristina Neagu si-a asumat aruncarea decisiva, insa portarita adversa Sydoikina a prins o seara fabuloasa si a blocat aruncarea pe coltul scurt.

CSM a inceput mai bine meciul si a condus cu 6-4 in minutul 11 al intalnirii, pentru a fi apoi egalata. De la 8-7 inregistrat dupa reusita Isabellei Gullden in minutul 17 si pana la 21-20 in minutul 57, cand Natalie Hagman inscria de pe extrema dreapta Rostov a condus in permanenta.

La un moment diferenta a ajuns chiar si la trei goluri in repriza secunda, cand Dembele a intrat foarte bine jocul oaspetelor.

Partea secunda a debutat cu un moment mai putin placut pentru Paula Ungureanu, portarita CSM-ului incasand o minge direct in fata din aruncare de la 7 metri. Faza pentru care Rodrigues a fost eliminata din joc cu rosu.

Fara a prinde o zi grozava, Neagu a fost cea mai buna marcatoare a CSM-ului, cu 5 reusite, la egalitate cu Amanda Kurtovic. In continuare Gullden nu se regaseste in acest sezon si a incheiat meciul cu doar trei goluri in cont.

De la Rostov cea mai buna marcatoare a fost Anna Viakhyreva, cu 4 goluri. Alte patru jucatoare au incheiat meciul cu 3 goluri fiecare.

Pentru CSM urmeaza un program infernal in Grupa Principala 1 cu deplasari la Gyor si Rostov, singurul meci ramas de disputat pe teren propriu fiind cel cu Midtyjlland.



CSM Bucuresti se chinuie pentru un egal cu Rostov