Handbal

CSM Bucuresti scoate un egal dramatic pe terenul campioanei Europei Buducnost

Final extrem de tensionat la Podgorica intre Buducnost, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor in handbalul feminin, si CSM Bucuresti.

Campioana Romaniei a condus majoritatea timpului, inclusiv la pauza cu 13-12, si in final a scos un egal cat o victorie, scor 23-23, dar numai dupa ce observatorul intalnirii a judecat corect o faza de joc.

La scorul 23-23 CSM Bucuresti a avut atacul in ultimul minut de joc, cei doi arbitri din Rusia au fluierat prea usor fortare in atacul echipei noastre si cele de la Buducnost au explodat pe contraatac marcand ceea ce parea golul victoriei.

Din fericire pentru CSM Bucuresti antrenorul Kim Rasmussen apucase sa puna cartonasul de time-out pe masa oficiala inaintea pierderii posesiei si astfel golul campioanelor Europei a fost anulat, iar CSM a primit atacul cu 18 secunde inaintea finalului.

Chiar daca nu s-a marcat golul victoriei, pentru CSM Bucuresti egalul din Muntenegru echivaleaza cu o victorie, mai ales ca acest punct va fi contabilizat si in grupele principale ale Ligii Campionilor.

Buducnost s-a impus in meciul tur de la Bucuresti, cu 28-22.

In clasamentul Grupei D conduce Buducnost, cu 7 puncte, urmata de CSM Bucuresti, cu 5 puncte, Savehof (4 puncte) si Lublin (0 puncte).



CSM Bucuresti scoate un egal dramatic pe terenul campioanei Europei Buducnost