Handbal

CSM Bucuresti salveaza remiza cu Larvik in ultimul minut

CSM Bucuresti a obtinut un punct in meciul cu Larvik, primul din faza grupelor principale, dupa ce a condus cu patru goluri diferenta in prima repriza, pentru a se vedea mai apoi dominata autoritar in debutul partii secunde. In cele din urma campioanele Europei au revenit fabulos si au egalat in extremis (26-26) intr-un ultim minut nerecomandat cardiacilor. Meciul a fost live text aici.

Larvik a intrat in avantaj de un gol la cabine dupa un gol marcat la ultima faza a reprizei, rezultatul fiind unul mincinos dupa evolutia scorului de pana atunci.

Campioana Europei a avut la un moment dat, in minutul 19, chiar si patru goluri avantaj pe tabela, scor 9-5, insa atacul a dat rateuri in minutele de final si Larvik recuperand gol dupa gol.

Ungureanu a aparat o aruncare de la 7 metri, iar Grubisici ne-a scos dintr-o faza limita, dar si CSM a ratat incredibil unu la unu prin Mehmedovic.

De la agonie la extaz in repriza a doua

Golul primit la ultima faza a primei reprize a turnat plumb in bratele jucatoarelor noastre si CSM Bucuresti nu s-a regasit dupa pauza. Larvik a preluat conducerea totala a jocului si s-a distantat la patru goluri diferenta.

CSM Bucuresti a reactionat aproape de jumatatea reprizei cand, dupa doua goluri la rand, scorul s-a strans la 17-29 si 19-21. In minutul 46 diferenta s-a strans la un singur gol in favoarea lui Larvik dupa o actiune pe cont propriu luata de Niombla (20-21).

Ayglon a ratat sansa egalarii in minutul 47 cu o aruncare peste poarta, dar Ungureanu s-a remarcat din nou, a cata oara, si a pastrat-o pe CSM in meci. Gullden a ramas unu la unu cu Toft si a fost anticipata de portarita lui Larvik, astfel ca tabela a ramas in continuare incremenita la 20-21.

In cele din urma, in minutul 51, CSM Bucuresti a reusit egalarea (21-21) prin aceeasi neobosita Gullden. Au urmat insa trei goluri primite la rand si tabela se inclina din nou in defavoarea campioanelor Europei.

Citește și... Aurelian Rosca dupa egalul cu Larvik: "Un punct castigat, altul pierdut"

CSM nu s-a predat usor si, cu cinci minute inaintea finalului, Mehmedovic marca in urma unui contraatac pentru 23-24. Finalul avea sa fie unul nerecomandat cardiacilor, cu CSM revenind de la minus doi pe tabela la egalitate cu 17 secunde inaintea finalului.

Larvik a avut ultimul atac pozitional, dar nu a scos mai mult de o aruncare de la 9 metri in blocajul celor de la CSM Bucuresti.

Marcatoare

Cu 7 goluri, Isabelle Gullden a fost cea mai buna marcatoare de la CSM, fiind urmata de Niombla (5). De la Larvik s-a remarcat Kurtovic, 7 goluri, si Riegellhuth Koren, cu 5 reusite.

Clasamentul actualizat aici.



CSM Bucuresti salveaza remiza cu Larvik in ultimul minut